
zoete spareribs
Gemarineerd met een zoete kruidige saus
Thailand

- Hoofdgerecht
- 4 personen
- 90
- Mild
Deze spareribs danken hun zoete smaak aan de Longan vrucht die verwerkt is in de saus. De Longan is een tropische vrucht en is het zoetere zusje van de lychee. Aan de zoete smaak zijn onder andere knoflook, gember, gele chili en honing toegevoegd om deze zoete, maar toch kruidige smaak te krijgen. Het handige aan deze spareribs is dat je ze ook in de oven kunt maken, dus je kunt ze eigenlijk altijd maken. Een recept om je vingers bij af te likken!

Ingrediënten
- 1 flesje Thaise Kruiden & Longan Saus
250 g Spareribs (varkensvlees of rundvlees)
Bereidingswijze voor zoete spareribs
- Laat de spareribs 45 minuten marineren in de kruidige Longan saus.
- Verwarm de oven voor op 150°C. Zodra deze op temperatuur is, zet je de spareribs er in en laat je ze bakken voor 45 minuten.
- Haal de spareribs uit de oven en voeg peper en zout toe naar smaak.
Serveertip
Serveer de spareribs met witte rijst of zelf gemaakte frietjes