Peking eend pannenkoekjes

crispy eend met frisse komkommer en lente-ui

China

Peking eend pannenkoekjes
  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 20
  • Mild
Peking eend pannenkoekjes

Ingrediënten

1 eend

halve komkommer

1 lente ui

Bereidingswijze voor Peking eend pannenkoekjes

  1. Bak de eend eerst op hoog vuur op het vel. 2/3 minuten. Snijd van te voren de eend al wat in, zodat het reepjes snijden straks makkelijker is en je het vel mooier houdt.
  2. Draai daarna de eend om en bak ook de andere kant gaar.
  3. Voor een extra krokant velletje, bak je na een paar minuten de eend nog even op zijn vel.
  4. Laat de eend even rusten en verwarm de pannenkoekjes in een stoommandje.
  5. Snijd komkommer en lente ui in dunne reepjes.
  6. Snijd de eend in dunne reepjes en leg een paar stukjes op een pannenkoekje.
  7. Leg wat komkommer en lente-ui er op en top af met Hoisinsaus.

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 20
Aubergine curry
  • Snack
  • 3 personen
  • 60
Scallion Pancakes
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 30
Jackfruit Taco's
  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 30
Asian Loaded Kimchi Fries
  • Snack
  • 2 personen
  • 60
Japanse Korokke
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 35
Indiase Linzensoep

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Birthday As a welcome gift, we’re giving you a 5% discount on your first order!

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.