
Mango Pudding
een zoete, tropisch pudding die vaak als dim sum geserveerd wordt.
India

- Nagerecht
- 4 personen
- 150
- Mild
Zin in een lekker Mango toetje? Probeer de mango pudding dan eens. Is zeer makkelijk te maken, heeft alleen wat tijd in de koelkast nodig. Maar dat mag de pret(smaak) niet drukken!

Ingrediënten
- 250 ml Alphonso Mango Pulp Gezoet
- 250 ml Kokosmelk Tetra Pak (18% Vet)
5 Gelatineblaadjes
suiker naar smaak
1/8 theelepel zout
Bereidingswijze voor Mango Pudding
- Gelatineblaadjes weken in koud water.
- Op laag vuur mangopuree, kokosmelk, suiker en zout in een sauspan verwarmen. Niet laten koken, maar wel lang genoeg op het vuur zodat alles is opgelost.
- Doe 1 voor 1 de uitgeknepen gelatineblaadjes in de pan en roer goed door totdat alles is opgelost.
- Giet het mengsel vervolgens in kommetjes, laat het even afkoelen en dek het af met plastic folie.
- Zet het 2 uur in de koelkast en serveer het daarna eventueel met muntblaadjes en vers fruit.