
Gua Bao met Geroosterde Eend
Een achte bun gevuld met smaakvolle geroosterde eend
Taiwan

- Hoofdgerecht
- 4 personen
- 40
- Mild
Het bekende Taiwanese 'open babao broodje'. In dit recept maken we het met eend, het is een heel eenvoudig recept. Dus je hebt in een handomdraai een heerlijke snack op tafel staan.

Ingrediënten
- 1 eend *Eend ger. ontb. ROYAL DUCK zk 600-680g
- 10 buns *Gua Bao broodje HAPPY BELLY pk 400g
- naar smaak Sriracha Mayo
Paar blaadjes sla
Halve komkommer: dun gesneden
1 paprika julienne gesneden
100 g taugé
Paar takjes koriander
Bereidingswijze voor Gua Bao met Geroosterde Eend
- Verwam de eend klaar zoals aangegeven op de verpakking. Snij de eend in plakken zodra deze klaar is.
- Snij ondertussen de komkommer en paprika. Blancheer de taugé en scheur de blaadjes sla af en leg de koriander klaar.
- Stoom de niet ontdooide broodjes in 2-3 minuten gaar.
- Vul de Gua Bao met alle ingrediënten en serveer met Sriracha mayonaise.