
Gevulde paratha
Gevulde paratha met zoete aardappel en lente-ui.
India

- Snack
- 2 personen
- 30
- Mild
Gevulde paratha smaakt heerlijk als maaltijd, maar kan ook als snelle snack of lunch gemaakt worden. De vullingen zijn eindeloos, maar deze vegan variant met zoete aardappel is een echte winnaar!

Ingrediënten
- 1 pak *Paratha naturel SPRING H pk 325g
- 1 theelepel Garam Masala Aromatische Kruiden
400 g zoete aardappel
2 lente-ui stengels in ringetjes
handje peterselie
olijfolie
Bereidingswijze voor Gevulde paratha
- Breng water aan de kook. Schil de zoete aardappelen schoon en kook ze in ongeveer 20 minuten zacht.
- Doe de gekookte in een kom en prak ze fijn met een vork.
- Voeg de Garam Masala, de sesam en de peterselie toe en roer dit goed door
- Haal de Paratha's uit de vriezer en laat ze in 1-2 minuten ontdooien.
- Verdeel de zoete aardappelpuree over vijf Paratha velen, zodat de helft van elke Paratha bedekt is.
- Vouw ze om, zodat je een halve cirkel hebt die gevuld is met de zoete aardappelpuree.
- Verwarm wat olijfolie in een koekenpan. Bak de paratha's een paar minuten aan elke kant tot ze goudbruin zijn.
Serveertip
Halveer om te serveren