Biefstuk in oestersaus

Binnen een mum van tijd een fris Thai recept op tafel, passend bij de lente.

Indonesië

Biefstuk in oestersaus
  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 20
  • Mild
Biefstuk in oestersaus

Ingrediënten

- 1 eetlepel Rijstolie

- 250 g Thaise Hom Mali Jasmijnrijst

- 2 eetlepels Oestersaus

- 1 eetlepel Lichte Sojasaus

250 g Biefstuk in reepjes gesneden

1 Groene paprika in blokjes gesneden

1 Rode paprika in blokjes gesneden

Bereidingswijze voor Biefstuk in oestersaus

  • Laat de biefstuk op kamer temperatuur komen.
  • Verhit de olie in een wok en roerbak de biefreepjes kort.
  • Voeg de paprika toe en roerbak het geheel ongeveer 1 minuut.
  • Giet de sojasaus en de oestersaus in de wok erbij en roer het geheel goed door elkaar. Indien nodig kun je naar eigen smaak nog wat peper en zout toevoegen.
  • Je Thaise biefstuk in oestersaus is klaar, laat het smaken!
  • Recept idee.png

    Recept idee.png Serveertip

    Thaise biefstuk in oestersaus is ook lekker in combinatie met geurige Parfumrijst!

    Wat eet jij deze week?

    Bekijk alle recepten >
    • Hoofdgerecht
    • 4 personen
    • 20
    Aubergine curry
    • Snack
    • 3 personen
    • 60
    Scallion Pancakes
    • Hoofdgerecht
    • 4 personen
    • 30
    Jackfruit Taco's
    • Hoofdgerecht
    • 2 personen
    • 30
    Asian Loaded Kimchi Fries
    • Snack
    • 2 personen
    • 60
    Japanse Korokke
    • Hoofdgerecht
    • 4 personen
    • 35
    Indiase Linzensoep

    Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

    Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
    Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

    Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

    Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

    Gebruik een geldig e-mailadres.

    Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.