Sesam dipsaus

Romige dipsaus voor hotpot

Aziatische mix

Sesam dipsaus
  • Bijgerecht
  • 4 personen
  • 5 minuten
Sesam dipsaus

Ingrediënten

- 1/2 eetlepel Lichte Sojasaus Superior

- 1/2 eetlepel Sesamolie

1 eetlepel sesampasta (pindakaas optioneel)

1 theelepel zwarte azijn

1 eetlepel warme of water

Bereidingswijze voor Sesam dipsaus

1. Meng de sesampasta in een kleine kom. Voeg langzaam de warme of het water toe terwijl je roert, totdat de pasta een gladde, romige textuur krijgt.

2. Voeg de sesamolie, lichte sojasaus en zwarte azijn toe. Roer alles goed door totdat je een gelijkmatige saus hebt.

3. Proef de saus en voeg eventueel wat extra sojasaus of azijn toe om de smaak naar wens aan te passen.

4. Laat de saus een paar minuten staan zodat de smaken goed kunnen intrekken.

5. Serveer de saus direct of zet hem apart totdat je de hotpot gaat serveren.

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 20
Aubergine curry
  • Snack
  • 3 personen
  • 60
Scallion Pancakes
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 30
Jackfruit Taco's
  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 30
Asian Loaded Kimchi Fries
  • Snack
  • 2 personen
  • 60
Japanse Korokke
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 35
Indiase Linzensoep

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.