Koriander-limoen dipsaus

Frisse hotpot dipsaus

Aziatische mix

Koriander-limoen dipsaus
  • Bijgerecht
  • 4 personen
  • 5
Koriander-limoen dipsaus

Ingrediënten

Sap van 1 limoen

2 eetlepels fijngehakte koriander

1 theelepel fijngehakte rode peper (optioneel)

1 teentje knoflook, fijngehakt

1 theelepel geraspte gember

Bereidingswijze voor Koriander-limoen dipsaus

1. Begin met het voorbereiden van de ingrediënten: Snijd de koriander fijn, hak de knoflook en rode peper (indien gebruikt) in kleine stukjes, en rasp de gember. Pers de limoen uit om het sap te verkrijgen.

2. Meng in een kom de sojasaus, limoensap, fijngehakte koriander, rode peper, knoflook en geraspte gember goed door elkaar. Roer alles goed door totdat de smaken zich goed vermengen.

3. Proef de dipsaus en pas eventueel de smaak aan door extra limoensap of sojasaus toe te voegen, afhankelijk van hoe fris of zout je de saus wilt hebben.

4. Zet de dipsaus een paar minuten in de koelkast om de smaken verder te laten intrekken, of serveer meteen bij je hotpot.

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 20
Aubergine curry
  • Snack
  • 3 personen
  • 60
Scallion Pancakes
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 30
Jackfruit Taco's
  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 30
Asian Loaded Kimchi Fries
  • Snack
  • 2 personen
  • 60
Japanse Korokke
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 35
Indiase Linzensoep

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.