Kip marinade

Koreaanse BBQ

Aziatische mix

Kip marinade
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 15
Kip marinade

Ingrediënten

- 2 eetlepels Ayuko Mirin saus 150 ml

- 1 eetlepel Sesamolie

- 120 ml Lichte Sojasaus Superior

8 eetlepels suiker

1/2 theelepel zwarte peper

2 teentjes knoflook, fijngesneden

1/2 ui, fijngesneden

1 theelepel geraspte gember

Bereidingswijze voor Kip marinade

1. Meng in een kom de sojasaus, suiker, rijstwijn, sesamolie, zwarte peper, fijngehakte knoflook, gesnipperde ui en geraspte gember. Roer goed door tot de suiker volledig is opgelost.

2. Leg de kip in een grote schaal of zak en giet de marinade erover. Zorg dat alle stukken kip goed bedekt zijn. Zet de kip minimaal 2 uur in de koelkast, en voor de beste smaak laat je het een hele nacht marineren.

3. Grill de kip op de Korean BBQ tot het vlees gaar is en een mooie bruining heeft. Keer de kip regelmatig voor een gelijkmatige garing en kleur.

4. Serveer direct en geniet van deze heerlijk gekruide Korean BBQ-kip!

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 20
Aubergine curry
  • Snack
  • 3 personen
  • 60
Scallion Pancakes
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 30
Jackfruit Taco's
  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 30
Asian Loaded Kimchi Fries
  • Snack
  • 2 personen
  • 60
Japanse Korokke
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 35
Indiase Linzensoep

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.