Aziatisch

Jeeny's Petis Garnalenpasta 24 x 240 g

Jeeny's

Aantal: Prijs per stuk Prijs per doos
1 doos 425 102102
3 dozen 404 9696
5 dozen 383 9192

doos 24 stuks

  • Best Before30/10/2025

Op voorraad

Petis udang is een Indonesische garnalenpasta gemaakt van gekookte garnalen. In tegenstelling tot trassie bevat petis udang geen gefermenteerde garnalen, is zoeter en krachtiger van smaak en heeft een romige consistentie. Gebruik Jeeny's Petis Garnalenpasta voor het verfijnen van panang laksa (zure vissoep met noedels), voor talrijke varianten van rujak (kruidige vruchtensalade) en voor het kruiden van eiergerechten.
  • Zonder alcohol
  • Tarwe
  • Weekdieren
  • Gluten
  • Schaaldieren
  • Vis
  • 1 Peper - Mild
  • Snelle levering - binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €50

Jeeny's Petis Garnalenpasta 24 x 240 g

Garnalen-kooksaus Indonesische stijl
Ingrediënten
water, tarwemeel, suiker, garnalen, zout
  • Artikelnummer8402
  • Land van herkomstMaleisië
  • MerkJeeny's
  • Type keukenAziatisch
Voedingswaarden per 100 gram / ml
  • Energie Kj 1428 kj
  • Energie Kcal 340 kcal
  • Koolhydraten 76 g
  • Suikers 50 g
  • Eiwitten 8.9 g
  • Zout 2.8 g
Allergenen
  • Tarwe
  • Weekdieren
  • Gluten
  • Schaaldieren
  • Vis
Dieet informatie
  • Zonder alcohol

Recepten met Petis Garnalenpasta

Krijg inspiratie

met deze heerlijke recepten

Alle recepten
  • Hoofdgerecht
  • 45

Suriname

pepesan Ikan

Met een Surinaamse Twist

Bekijk recept