Aziatisch
Jeeny's Petis Garnalenpasta 24 x 240 g
Jeeny's
Aantal: | Prijs per | Prijs per |
---|---|---|
1 | ||
3 | ||
5 |
- Best Before30/10/2025
Op voorraad
Petis udang is een Indonesische garnalenpasta gemaakt van gekookte garnalen. In tegenstelling tot trassie bevat petis udang geen gefermenteerde garnalen, is zoeter en krachtiger van smaak en heeft een romige consistentie. Gebruik Jeeny's Petis Garnalenpasta voor het verfijnen van panang laksa (zure vissoep met noedels), voor talrijke varianten van rujak (kruidige vruchtensalade) en voor het kruiden van eiergerechten.
Zonder alcohol Tarwe Weekdieren GlutenSchaaldieren Vis 1 Peper - Mild
- Snelle levering - binnen 1-2 werkdagen
- Gratis levering vanaf €50
Jeeny's Petis Garnalenpasta 24 x 240 g
Garnalen-kooksaus Indonesische stijl
Ingrediënten
water, tarwemeel, suiker, garnalen, zout
- Artikelnummer8402
- Land van herkomstMaleisië
- MerkJeeny's
- Type keukenAziatisch
Voedingswaarden per 100 gram / ml
- Energie Kj 1428 kj
- Energie Kcal 340 kcal
- Koolhydraten 76 g
- Suikers 50 g
- Eiwitten 8.9 g
- Zout 2.8 g
Allergenen
Tarwe Weekdieren GlutenSchaaldieren Vis
Dieet informatie
Zonder alcohol
Gerelateerde producten

Recepten met Petis Garnalenpasta
Krijg inspiratie
met deze heerlijke recepten